Капитанът на Пирин Станислав Манолев коментира скандалната ситуация на мача с ЦСКА след червения картон, който той получи още в края на първото полувреме. Бившият национал бе обвинен в расизъм от Амос Юга и треньора на "червените" Стойчо Младенов.
 
"Искам да кажа няколко неща относно ситуацията на вчерашния мач - Аз не съм расист. Участвал съм и пак бих подкрепил всяка инициатива срещу расизмa. Вчера на терена имаше обиди и агресия. Към мен бяха отправени поне три или четири обидни реплики от другия отбор. Когато получих картона, вървях най-спокойно към скамейката. Тогава чух зад гърба ми подмятания, псувни и провокации. Обърнах се и попитах дали говорят на мен, като отправих една псувня на английски ( f**ng wanki ), в която няма нищо расистко. Ако някой се е обидил или разбрал погрешно моите думи - искам да се извиня. В моята кариера съм работил с хора от всякакви раси и етноси, като имам и много приятели от тях. Живея и възпитавам децата си в толерантност. Пожелавам успех на ЦСКА", написа Манолев във Фейсбук.

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.