Нападателят на Пирин Иван Тасев бе доволен от това, че стана Играч на мача, след като неговият гол донесе победата на "орлетата" срещу ЦСКА в мач от 29-я кръг на efbet Лига.

"Благодаря за наградата. Доста труден мач беше за нашия отбор срещу изключително силен тим като ЦСКА. Изпълнихме тактическите указания и се представихме по добър начин. Отбелязахме, колкото е нужно и се радвам, че победихме", започна той.

"Не можем да се надиграваме срещу отбор като ЦСКА, ясно е. Добре го правим, ще продължаваме да го правим. Дано събираме повече точки, за да можем да оцелеем. Не ми се случва често да вкарвам такива голове", добави нападателят на Пирин.

"Щастлив съм от победата и трите точки. Няма значение срещу кой отбор е. Важното е да помагам на колектива, да работя. Изключително важна победа и много важни три точки. Ще влезем в мача с Черно море мотивирани. Готови сме да се борим до края, уверен съм, че ще останем в елита. Не искам да гледам бъдещето. Насочил съм се да се развивам и тренирам в сегашния си клуб. Ще видим какво ще се случи, не искам да коментирам засега", завърши Иван Тасев.