Изпълнителният директор на Пирин Благоевград - Венко Попов, сподели, че в отбора няма как да има конфликт между играчите и мениджъра. Той опроверга информацията, че състезателите били недоволни от методиката на работа на Уорън Фийни и добави, че целта продължава да бъде изкачване в efbet Лига

"В Пирин е невъзможно да има конфликт между футболистите и мениджъра. Всеки в клуба знае задълженията си и ги спазва. Мениджърът е този, който определя тактиката, как ще се тренира за всеки даден мач. Определени медии и журналисти искат да внесат напрежение в клуба, но това няма как да се получи", заяви той.

"Ние имаме план и посока, която следваме и няма да се отклоним от тях. Целта си остава Пирин да гони класиране в елита на родния ни футбол. Нагласата срещу Септември е за победа. Направихме добра селекция и всеки мач ще гоним трите точки. Местно дерби, но това ще е само допълнителен заряд. Имаме опитни футболисти, които няма от какво са се притесняват. Надявам се ние сме крайни победители. Познаваме се много добре, не може да се изненадаме с нищо.

Дано зарадваме публиката с добър мач. Не би трябвало да се притесняваме от това, че имаме високи цели. Имаме селекция, опитни футболисти. Все още като отбор не сме постигнали това, което искаме. Не сме се сработили така, както искаме. Опитът и класата, която имаме, ще ни помогне да постигнем целите си", каза Венко Попов пред националното радио.