Старши треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни похвали възпитаниците си за характера и победата с 2:1 като гост на Локомотив Горна Оряховица. Той обаче не остана доволен от начина, по който неговите футболисти започнаха второто полувреме. Освен това той бе ясен, че няма да се оправдава с коронавируса за резултатите на неговия състав.

“Доста разочарован съм от начина, по който започнахме второто полувреме. Но показахме характер, след като те се върнаха в двубоя. Имаме доста нови играчи. Имаме за какво да играем и бяхме сигурни, че тези момчета могат да спечелят днес. Демонстрирахме характер и е най-важно, че взехме трите точки. Не трябва да се оправдаваме с коронавируса. Нещата в целия свят са така. Имаме добри играчи. Важното е да запазим останалите здрави", сподели той.

"Исках да запазим суха мрежа главно заради момчетата. Обичам да запазвам мрежата си суха, но най-важни са трите точки. Трябва да бъдем концентрирани", продължи Фийни.

"На никой нищо не му е гарантирано. Не искам да говоря за другите отбори. Фокусиран съм само за случващото се в Пирин. Първенството не е спринт, а маратон. Предстои ни доста работа. Наслаждавам се на периода си в Пирин", допълни още специалистът.