Главният акционер на Пирин Благоевград Николай Галчев бе изключително щастлив от победата над Левски и класирането на финал за Купата на България.

„Заслужавахме победата, защото момчетата показаха преди всичко борба и невероятна физическа подготовка. Благодаря на всички фенове, видяхте целият Благоевград бе на стадиона и ни подкрепяше. Една прекрасна победа за нас, която естествено и ни ангажира още от сега трябва да мислим за ангажиментите, които предстоят, защото нашият отбор израсна, а самото израстване е и ангажимент от страна на ръководството”.

Николай Галчев вече вижда съвсем реално финала между Литекс и Пирин. Той се надява, че отборът в никакъв случай няма да се самозабрави: „В момента еуфорията е над всичко”, заяви Галчев. „Искам чрез медиите, които сте тук, да поздравя господин Христо Бонев и да му кажа, че Пирин не купува мачове, а Пирин играе наистина мъжки и мачът в София срещу Славия си беше абсолютно наша победа. Доказахме го и днес. Още веднъж искам да поздравя момчетата и треньора, и най-вече прекрасните фенове от Благоевград. Благодаря на всички, радостни сме”.