Един от героите за Пирин Благоевград Спас Делев успокои феновете на „орлетата”, че здравословното му състояние не е сериозно. Нападателят напусна принудително терена по време на мача с Левски (0:1) и бе откаран с линейка, заради силни болки в областта на гърдите.

„Засега съм добре. Усетих болки в гърдите. Лекарите казват, че съм изкарал грип на крак и това е причината, плюс умората от мача. Не съм в болница, а и нещата не са сериозни. Пак ви казвам, че засега съм добре. Трябва да почивам няколко дни, а и ми предписаха някакъв антибиотик”, сподели в интервю за Гонг острият нападател на Пирин.

„Най-много съжалявам, че пропуснах празненството за победата. Въобще нямах възможност да се нарадвам напълно на победата. Мачът беше много труден за нас. Смятам, че заслужихме победа. Между другото не очаквах толкова слаба игра от страна на Левски. За финала с Литекс, всичко е възможно. Бихме ЦСКА и Левски, защо да не бием и Литекс. Трябва да играе по същия начин, както в предните мачове. В града има еуфория. Много хора ме спират и поздравяват по улиците. В Благоевград има голямо настроение”, продължи талантливият Делев.

„Ние играхме много силно, и това може би е причината, Левски да се представи толкова слабо. Няма нищо вярно в информацията, че съм подписал предварителен договор с ЦСКА. Дори не знам откъде е излязло това нещо. Няма предпочитания в кой от грандовете да отида, ако това изобщо се случи. Нямам никакви претенции.

Не съм фен на нито един от двата отбора, но като малък бях за ЦСКА”, завърши превърналият се в хит футболист на Пирин Благоевград.