Феновете на Пирин стягат сериозна подкрепа за "орлетата" в мача им срещу Левски тази неделя. Двубоят е на стадион "Георги Аспарухов" от 16:15 часа. Този мач ще можете да наблюдавате директно в ефира на Diema Sport 2, както и на нашата платформа Gong Play.

За вас ще го следим минута по минута на Gong.bg, а ще можете да го слушате и на честотите на Дарик радио. Иначе автобусите с феновете тръгват от Благоевград в 13:00 часа, а цената на пътуването е символична - 4 лв.  

"Призоваваме всички верни привърженици да бъдат по-дейни в подкрепата към отбора. Неделя е ден за почивка, нека всички бъдем на "Герена". Любимият тим се подкрепя на стадиона", надъхват се от фенклубовете на "орлетата".

Пирин има доста тежка задача, тъй като остана без трима ключови играчи за двубоя с Левски. За по една среща бяха наказани Янко Сандански, Румен Сандев и Александър Дюлгеров.

От трибуните мача ще гледа и треньорът на благоевградчани Наджи Шенсой, когото БФС наказа с лишаване от права да води отбора за една среща и парична санкция от 2 000 лв. за коментари по повод съдийството на мача с Лудогорец.