Капитанът на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, даде любопитно интервю, в което говори за бъдещето си. В него португалецът направи две интересни изказвания, а с второто, от които намекна, че може да напусне клуба през лятото.

„Бъдещето ми? Очевидно то не зависи само от мен, нали? Един играч винаги иска да бъде тук, но в същото време и клубът трябва да иска той да остане. В момента чувствам, че и двете страни го искат. Не мисля много за бъдещето, не на последно място, защото този сезон не бе това, на което се надявах, както в колективен, така и индивидуален план. Така, че ако искате да бъда напълно откровен, ще кажа, че ако трябва да помисля за това дали да не продължа във Висшата лига, това може да стане чак след Европейското, защото нищо няма да наруши концентрацията ми за финала за ФА Къп и Евро 2024. В момента няма нищо по-важно от това“, заяви Фернандеш пред DAZN.

Португалецът се присъедини към Манчестър Юнайтед през януари 2020-а година. Контрактът му е до лятото на 2026-а година, като клубът има опцията да го удължи едностранно с допълнителни 12 месеца.

Във вторник английските медии разпространиха информацията, че сър Джим Ратклиф е готов да се раздели с почти всички играчи от настоящия състав, ако получи подходящи оферта, с изключение на трима - Алехандро Гарначо, Коби Мейну и Расмус Хойлунд.