Мениджърът на Пирин Благоевград Уорън Фийни говори пред клубния сайт преди двубоя със Созопол днес. Мачът е в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT. Треньорът на "орлетата" очаква здрава битка и сподели, че е доволен от възпитаниците си, които стартираха отлично втория полусезон.

"Помня, че беше сравнително равностоен мач през първото полувреме. Вкарахме гол, но после ни изравниха с хубаво попадение. После дойдоха две наши бързи попадения, които всъщност решиха развоя на срещата. Сега обаче ще е друго. Созопол е много силен домакин. Чака ни здрава битка. Съперникът няма загуба у дома до момента и се преставя отлично на свой терен. Това е един много добре организиран отбор, който играе с огромно желание и себераздаване", заяви Фийни.

"Ще бъде тежък мач и това е ясно на всички - обясних го на играчите. Но ние имаме своите силни страни, които ще се опитаме да използваме по най-добрия начин. Много съм доволен от старанието и дисциплината в отбора. Футболистите спазват указанията и успяват да изпълнят на мачовете това, което работим по време на тренировките. Направихме добра подготовка и това дава резултат. Фактът, че не допускаме голове, е допълнителен бонус към серията от позитивни резултати на нашия отбор", добави още той.