Ето какво казаха треньорите на Пирин Благоевград Петър Златинов и Диян Божилов на Добруджа след срещата между двата тима, която беше спечелена от "орлетата" с 1:0, в мач от първия кръг на Втора лига.

"Има го в професията, нервна е, момчетата трудно, но заслужено извоюваха трите точки, трябва да бъдат малко по-уверени, да получават удоволствие от играта", коментира Златинов след двубоя.

"Трябва във всеки мач и тренировка да бъдат по-уверени, трябва да се забавляват на терена, играем за нас, за феновете по трибуните. В края на мача се върнахме назад, отдавам го на неопитността, сигурност е да играем напред, да пресираме съперника", добави той.

"Нямаме толеранс от време, трябва да побеждаваме и с добра игра, първата стъпка беше с днешния мач, важното е, че всичко завърши добре. Надявам се, в класирането да сме колкото се може по-нагоре", завърши треньорът на Пирин.

"Създадохме достатъчно положения, за да вземем нещо от този мач, точка или 3, просто малшанс, майсторство ни попречиха. Чакахме да ни вкарат гол, за да започнем да играем, домакините днес имаха голям късмет, доволен съм от момчетата, раздадоха се, недоволен съм единствено от резултата", коментира Божилов.

"Първи мач във Втора лига, на стадиона в Благоевград не се играе лесно, тръгнахме плахо в мача, ще започнем да се адаптираме в първенството, от един мач няма да правим трагедии, идва нов мач в събота", добави той.

"В средата на таблицата ще ни прилича мястото, не се страхуваме от никой, силите са изравнени, целта е да се утвърдим във Втора лига", коментира още наставникът на Добруджа.