Два отбора проявяват ин­терес към лидера и голмай­стор на Пирин Благоевград Владислав Златинов. 36-годишният нападател играе за орлетата във второто ниво на футбола ни, но не е изклю­чено да предпочете някоя от двете оферти.

Според "Тема Спорт", едното предложение е от втородивизионен български отбор, а другото е от съседна Маке­дония. Златинов е брат на друг популярен футболист - Петър. Той е носил още еки­пите на Вихрен, ЦСКА, Сла­вия, Локо Пд, Берое и други.

С прекрасна изненада вче­ра бе изпълнен денят на деца­та в Детско отделение на МБАЛ-Благоевград. Талисма­нът на Пирин - Орлето Енцо, заедно с президентката на клуба Ива Уорън, както и тримата капитани -Димитър Благов, Весе­лин Ганев и Владислав Злати­нов, посетиха медицинското заведение и раздадоха пода­ръци на всички малки пациен­ти.

Децата се зарадваха най-много на Пиренцо и се реду­ваха за снимки за спомен с та­лисмана. Уорън и играчите бяха из­пратени до изхода на отде­лението от по-големите малчугани, които обещаха да са редовни зрители на мачо­вете на любимия Пирин.