Изпълнителният директор на Пирин Таско Тасков разкри, че в Благоевград очакват американския собственик на клуба Пол Белогур в края на тази седмица. Бизнесменът ще пристигне у нас специално за празненствата, с които ще се отбележи завръщането на отбора в елита. В петък, 14 май преди домакинския двубой със Струмска слава тимът на Пирин ще получи шампионската купа и златните медали за първото място във Втора лига. 
 
„Честитя на всички фенове на Пирин класирането в Първа лига. Надявам се, че там ще постигнем също толкова добри резултати, колкото и във Втора. Надявам се, че няма да бъдем „асансьор“, а ще бъдем фактор в първенството. Работим да се представим достойно. В края на седмицата очакваме в Благоевград да пристигне собственикът на клуба Пол Белогур от Америка. След това ще има повече яснота за евентуални структурни промени, но според мен на 99% всичко ще се запази както досега. Няма да има гръмки новини", заяви Тасков в „Студио Дерби“. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.