Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов бе категоричен, че благоевградчани ще продължат да следват същия път. Радуканов обясни, че тимът му е надиграл Септември, но е загубил с 0:1 гостуването си въпреки превъзходството.

Галчев измъкна четвърта поредна победа за Септември

"Не успяхме да вкараме гол, елементарно е. Трудно се говори след такъв мач, раздадоха се, дадоха всичко от себе си футболистите. Мисля, че тотално надиграхме Септември, имахме чисти положения. Но не вкарахме," заяви Радуканов.

"Много трудно се говори, станаха много такива мачове. Разочарован съм единствено от резултата. Понякога е важен пътят. Имаме път и го следваме. Аудиторията видя, че искаме да играем футбол. Ужасно тежък период за нас, но трябва да извървим пътя. Казах им и в съблекалнята, че няма от какво да се срамуват. Ще се стараем да играем футбол и дано по този път излезем на добър финал."

"Психологически проблем не бих казал, че има. Умение, хладнокръвие, работа. Трябва да работим на тренировка, за да станат нещата на мачовете," допълни той.

"Първенството е към края си преди паузата, искам да продължим така да играем. Момчетата играят на върха на възможностите си," завърши Радуканов.