Наставникът на Пирин Милен Радуканов коментира равенството 0:0 срещу ЦСКА в двубой от 12-ия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от мача, спечелихме точката със себераздаване, приятно е, феновете ни подкрепят, поздравявам футболистите за изключителното им себераздаване, в съблекалнята им казах, да не се отказват в нито един момент от мача. Имаше моменти, в които можеше да допуснем попадение, Каранга беше спрян, защитниците ни са отлични, целия отбор се стара, на щаба искам да благодаря също", коментира Радуканов след срещата.

"Знам качествата на Макенджиев, той е най-опитният, помага на момчетата, всички се борят до последно, заслугата е на всички", допълни наставникът на "орлетата".

"Липсват ни креативни футболисти, можеше и да успеем да вкараме ако имахме такива футболисти. Гледаме най-добрите качества на футболистите и извличаме максимума им. Трябва да печелим точки. Удоволствие е да се завърна "Българска армия", тук имам само хубави спомени, Сектор А ме поздрави, за което им благодаря. Борим се срещу всеки отбор, ще се опитаме да спечелим следващата среща, ще търсим максималния резултат", каза Радуканов.

"Някой неща се изчистиха, сигурен съм, че ще се изчисти всичко, футболистите работят и с повече настроение, когато губим трябва да сме заедно, когато печелим пак трябва да сме заедно", завърши изказването си Радуканов.