Футболистът на Пирин Костадин Ничев се извини на феновете за поражението от Етър Велико Търново и категорично заяви, че „орлетата“ няма да се предадат в битката за оцеляване.

След като загубиха баража с „болярите“, благоевградчани ще се изправят срещу Витоша Бистрица, който не се справи на същия етап от битката за оцеляване срещу Дунав. Загубилият този дуел директно ще се сбогува с елитния си статус.

„Не ни достигна гол. За жалост. Излязохме и искахме да победим. Публиката ни подкрепяше. Извинявам се на всички. Опитахме да вкараме. Преди да ни поведат можеше ние да го сторим. След като ни поведоха трябваше да вкараме два гола. Има още минимум един мач. Има много контузени, не знам някой прокле ни, много е тежко“, започна Ничев.

„Треньорът каза това. На полувремето каза, че стоим добре. Бяхме по-агресивни. Липсваше ни голът. Още в началото, ако беше влязла топката, но Христо Иванов спаси. Сандев имаше шанс втората част, но пак така. Загубихме битката, но не и войната. Паднахме психически след гола. Искахме да вкараме ние първи. Но, за жалост, извинявам се на нашите фенове. Пирин няма да се предаде в битката за оцеляване“, завърши Ничев.