„Това шампанско, колкото ще е пивко, толкова ще е горчиво, защото можеше днес да празнуваме три точки. Пропускаме за пореден път да се поздравим с успех, защото наистина ни приляга. Играем приличен футбол. Доста хора ни отписваха и мислеха, че ще бъдем като аутсайдери, но просто тези точки, които са в момента не ни прилягат“, заяви Момчил Цветанов от Верея, който реализира гол за равенството 1:1 с Пирин, но в продължението пропиля чудесен шанс за победно попадение.

Цветанов спечели вота на читателите и взе приза за Играч на мача от 12-я кръг на Първа лига.

„Може би не бях достатъчно концентриран точно на това положение и съжалявам. Може би аз съм виновен, че само една точка спечелихме“, сподели Момчил Цветанов за изгодното положение за гол, което пропусна в добавеното време на мача.

„Може би имаше малко и умора. Може би след техния гол се прибрахме назад и предпочетохме да играем на контраатака. Имахме обаче доста положения. Липсваше ни завършващият пас. Целият отбор се раздаде. Аз най-много може би съжалявам днес“, заяви още Цветанов и продължи:

„Доста други отбори в движение сглобяват отбора, така и при нас, но не може да се оправдаваме. Нивото на българския футбол е доста високо, колкото и хора да го отписват и да гледат с насмешка, и се получават хубави мачове.“

За следващия двубоя с Локомотив Горна Оряховица и дали победата е задължителна Момчил Цветанов каза:

„Ние всеки път в събекалнята си казваме - това е задължително. Разбира се ще излезем за победа и се надявам, че вече ще се поздравим с успеха, който няколко пъти в края ни убягва.“