Старши треньорът на Пирин Благоевград – Олександър Бабич, бе много доволен от показаното от неговия тим при равенството 2:2 с Крумовград в Пловдив. Гостите стигнаха трудно до точката с късен гол на Венцислав Бенгюзов. „Орлетата” трябваше да стопяват пасив от два чисти гола, но в крайна сметка се добраха до равенството.

„На първо място показахме характер. Освен това на почивката направихме нужните промени. Започнахме да пресираме повече централните защитници на Крумовград. Най-важното за нас бе да отбележим едно попадение, за да се върнем в мача, а след това да търсим втори гол”, коментира Бабич.

„Понякога е трудно за съперника, когато води с 2:0. Ние бяхме наясно с това. Важното е, че успяхме да се върнем в мача с дузпата. Много важна точка за Пирин. Ще анализираме грешките, които допуснахме. Много сме доволни от тази точка. Играхме срещу много добър отбор, анализирахме го и знаехме това.

Първите двадесет минути не бяха добри за нас, но сме щастлив, че се върнахме в мача. Сега трябва да дадем почивка на играчите. Настроението в нашия отбор е добро”, каза още специалистът.