Треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич говори след загубата с 1:2 от Хебър като гост в мач от четвъртфиналите за Sesame Купа на България. Той сподели, че отборът му е допуснал колективна грешка в края, което е доволен до победен гол за съперника. 

"Поздравявам Хебър за достигането на тази фаза на турнира. Допуснахме колективна грешка в края, просто трябва да сме по-концентрирани в тези моменти от мача", каза Бабич. 

"През първото полувреме имахме няколко отлични възможности. Имахме нужда от гол в този момент за повече увереност на отбора. Днес беше един много емоционален и тежък мач. Неслучайно имаше и толкова жълти картони. Ние може да си извлечем позитиви, за да вървим напред". 

"Не гледаме класирането. Това беше битка за полуфинал за Купата. Следващият мач, който пак ще е с Хебър, ще е напълно различен. Днес бяхме концентрирани само върху това, което ни очаква за Купата. Ние показахме едно добро ниво". 

"Ние играхме за нашите фенове. Те са на ниво без значение дали сме домакини или гостуваме. Феновете трябва да знаят, че оставяме максимума от себе си на терена. Важно е всички да останем едно цяло - и отбора, и треньорите, и феновете - да сме единни". 

"Ще имаме повече информация за съперника след двубоя, който предстои. Най-важното в момента е да се възстановим от тежкия мач днес", завърши Бабич.