Финансовият директор на Литекс Величко Дихонов даде кратко интервю за Гонг преди финала за Купата на България срещу Пирин, като каза, че ловчанлии чакат около 1500 запалянковци, които да подкрепят своите любимци. Дихонов сподели, че за „оранжевите” е без значение факта, че „орлетата” отстраниха грандовете Левски и ЦСКА, за да стигнат до финала в надпреварата.

„Ние вече сме взели билетите, дали сме ги на феновете. Очакваме минимум хиляда наши привърженици да тръгнат от Ловеч, както и с тези от София, да станат около 1500 души”, коментира Дихонов.

„Отборът ни ще пристигне в понеделник в София. Ще направи една тренировка, разбрали сме се с директора на стадиона на „Герена”. След нас ще тренират и Пирин”, добави финансовият шеф на „оранжевите”.

„Нашите очаквания са да се приберем с Купата. Това е финал, няма значение срещу кой е. Това, че „зелените” са отстранили Левски и ЦСКА не ни интересува. Ние сме Литекс и ще играем срещу „орлетата” във вторник. Смятам, че ще спечелим финала и ще играем в турнира за Купата на УЕФА”, продължи Дихонов.

„Следващия кръг всичко ще се изясни в А група, все още обаче има няколко мача с решаващо значение за борбата както на върха, така и при изпадащите. По-интересно е първенството от минали години. До последно не се знае как ще завърши битката за оставане, и за спечелване на титлата”, завърши финансовия директор на Литекс.