Един от основните голаджии за Лудогорец – Бърнард Текпетей, обобщи мнението си след нулевото равенство със Сервет в Швейцария. Ганайският футболист запази оптимизма си преди реванша, подчертавайки силата на „орлите“ на „Хювефарма Арена“ и анализира срещата в Женева.

„В началото се опитахме да дадем всичко от себе си. През второто полувреме не се получиха нещата, но важното е, че завършихме наравно и всичко ще се реши след седмица в Разград“, каза Текпетей.

startphoto.bg
79 снимки

„За съжаление, не успяхме да създадем положения напред. Има много, което да подобряваме. Надявам се да го сторим и да бъдем по-силни. По принцип стрелям много, но днес играх по-сигурно. Най-важно е да играем като отбор, а не индивидуалностите. Трябва да сме фокусирани и да си свършим работата у дома“, продължи Текпетей.

„Не мога да сравня Сервет с Фенербахче, например. Имат си стила на игра и трябва да им отдадем уважението. Когато дойдат в Разград, ще сторим същото, но искаме да продължим към следващата фаза. Научили сме си урока от Андерлехт през миналата година. Това е нова година, нов сезон и повярвайте ми, ще направим всичко възможно да ги елиминираме. Сега сме щастливи, че се връщаме в Разград и когато дойдат при нас, ще видят какво ги чака на нашия стадион“, завърши с усмивка Текпетей.