След няколкомесечно отсъствие, Лаура Папендик се сбогува с майчинството и се завръща към телевизионните си ангажименти в германската телевизия – RTL. 34-годишната русокоса красавица се сдоби с момченце, но ще е на линия за реванша на Айнтрахт Франкфурт срещу Левски София от плейофа за влизане в групите от Лига на конференциите.

ГАЛЕРИЯ НА ЛАУРА МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

Лаура няколко месеца се възстановяваше след приказната новина с нейния приятел Александър Хиндерсман и се завръща за европейските мачове на „орлите“, които я считат за огромен кадем за тях. Лаура присъства на всички мачове на Айнтрахт по време на похода на отбора при триумфа в Лига Европа преди два сезона и отборът и фенове считат, че тя носи късмет на отбора от „Дойче Банк Парк“.

„Изключително се надявам Франкфурт да влезе в групите на Лига на конференциите. Този клуб ни даде толкова много забавление през сезон 2021/2022 и винаги създава специална атмосфера по стадионите. Не искам да го пропускам това“, си пожела водещата по RTL.

Първата среща на "Васил Левски" между двата тима завърши при резултат 1:1 след изящен късен гол от Асими Фадига за "сините", а Айнтрахт се надява Лаура да им е за пореден път на късмет, след като се нуждаят от успех при домакинството си в Германия.