Нападателят на Пирин Станислав Костов благодари на феновете на тима за топлото посрещане на стадион „Христо Ботев” в мача срещу Берое.

Юношата на „орлетата” се разписа за 2:1, но в крайна сметка тимът му загуби с 2:3 с гол в последната минута.

Това е трети период за Костов с фланелката на благоевградчани. Той бе избран за Играч на мача в анкетата на Gong.bg.

“Благодаря на всички, които са гласували за мен, щастлив съм за тази награда. В същото време съм доста нещастен, защото не заслужавахме да загубим. Борихме се. Не знам как да коментирам последните пет минути, тежки, но няма какво да направим. Играхме добре, но в последните минути ни вкараха два гола, а това на отбор като Пирин не трябва да се случва”, сподели нападателят.

„Нормално е да се проберем в края. Берое е добър отбор. Съвсем нормално беше да задържим резултата, но не успяхме. Дори не успяхме да вземе и точка, което е най-лошото. Не го приемаме добре, но така е във футбола. Жалко, че не успяхме да зарадваме хората”, допълни Костов.

„Пирин ме показа на футболна България. След това както се казва ме върна във футбола. Сега също. Щастлив съм, че хората ме приемат и това ме кара да давам още повече от себе си. Благодаря на феновете на Приин за топлото посрещане. Надявам се още от следващия мач хората да си тръгнат щастливи от стадиона”, каза още футболистът на Пирин.