Старши треньорът на Пирин Благоевград Радослав Митревски заяви след загубата от Царско село, че на „орлетата“ са им отменили чист гол. Непосредствено след мача треньорът на Пирин говори в миксзоната пред репортери, споделяйки, че тимът на Царско село "пречи" на българския футбол.

"Мисля, че направихме елементарни грешки при първите им два гола. През целия мач ние владеехме играта, а те се възползваха от нашите грешки. Беше ни отменен чист гол. Доста съм афектиран и не искам да гледам ситуацията. Бяхме решили всичко в наша полза. Можем да играем, когато се налага и го доказахме през сезона. Иван Тасев вдигна висока температура преди мача. Продължаваме да интегрираме млади играчи. Ръководството гледа към новия сезон откъм нови договори, селекция и организация".

Антон Узунов
92 снимки

„Ще се извиним на публиката след тази загуба. Момчетата играха добре, въпреки някои други фактори.“, сподели Митревски.

"Бългрският футбол пак ще бъде захранван от футболисти от нашата школа, а не от играчи от школата и отбора на Царско село. Този отбор за мен пречи на българския футбол."

„Отмениха ни чист гол. Доста съм афектиран“, добави той.

„Допуснахме елементарни грешки. Може да играем, когато трябва да печелим и го доказахме през сезона.“

„Със сигурност никой не иска да губи. Ние продължаваме да следваме нашия път. Продължаваме да внедряваме млади футболисти в нашия отбор.“

„Пирин гледа мач за мач, ръководството гледа към следващия сезон – като нови договори за футболистите и нови попълнения“, каза още Митревски.