Пирин Благоевград посреща ЦСКА 1948 в един от най-любопитните сблъсъци на втория кръг в efbet Лига. Мачът започва в 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще роследим всичко най-интересно от него. 
 
На старта на шампионата "орлетата" загубиха с 1:2 гостуването на Локомотив Пловдив, докато "червените" победиха с 1:0 Левски и се носят на крилете на вдъхновението.
 
По време на подготовката двата отбора се срещнаха в контрола, която бе спечелена убедително от ЦСКА 1948 с 3:0. Два гола в Банско вкара Алекс Колев, разписа се и Реян Даскалов. През миналия сезон пък си размениха по един домакински успех. Пирин спечели с 4:1, а ЦСКА 1948 с  1:0. И двата гола за столичани отбеляза Ивайло Чочев, който днес най-вероятно няма да играе, тъй като още не е възстановен напълно. Аут за мача в Благоевград са още наказаният Стефан Цонков и контузеният Денислав Александров. Едно от новите попълнения - Стив Фуртадо най-вероятно ще е в групата за двубоя и не е изключено да направи дебют с екипа на ЦСКА 1948. 
 
Големият остъстващ в състава на Пирин е Станислав Костов, ткойто е с фрактура на ръката от първия мач от шампионата.