Пирин подаде жалба срещу съдийството на мача с Локомотив София.

Антон Узунов
54 снимки

Ето какво написаха от Пирин:

"Смятаме съдийството на Давидов и решенията на Андреев за абсолютно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач. 
 
Искахме да вярваме, че назначението на Давидов да ръководи мач между двата отбора след злополучния за него двубой през октомври миналата година, когато направи и невъзможното да "наклони везните" в полза  на единия отбор (Локомотив (Сф) - Пирин 3:1 от 03.10.2020 и подадена жалба срещу съдийството) е случайно. Но уви, оказа се, че нищо случайно няма. 
 
Той отново бе тук, за да екзекутира. Направи го с усмивка и огромно задоволство, както може да забележите на снимката по-горе. Отсъждайки дузпа фантом. 
 
Усмивка на задоволство най-вероятно е имало и по лицето на отговорника за VAR Иво Андреев, който реши, че нашият вратар Петър Петров не е застъпил голлинията при изпълнението на дузпата.
 
За поредната екзекуция (този път с усмивка) ФК Пирин ще сезира УЕФА. 
 
Надяваме се, че най-сетне справедливост ще има и все още вярваме във Феърплея. Дано скоро отново да не станем свидетели на поредния епизод от криминалния сериал", написаха от Пирин в официалния сайт на клуба.