Треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич говори след равенството 0:0 като гост на Славия. Това беше шести мач без загуба за отбора, а украинският наставник заяви, че "орлетата" мечтаят за евротурнирите. 

"Сто процента знаехме, че ще играем с труден съперник. Доволни сме, че не допуснаме попадение. Не играхме зле в защита. Играхме с нисък блок в отбрана. Славия контролираше топката, но ние контролирахме мача. Славия се опита да направи много центрирания и всеки път опитваше да направи удари от далечна дистанция. В някои ситуации закъсняхме да блокираме ударите и вратарят се включи в събитията. Доволни сме от нашия отбор. Нашият вратар ще спи доста добре днес", започна Бабич. 

"Променихме леко формацията за втората част. Комано игра като №6. Дадохме им да започнат атаките си от централните защитници. Чакахме щастието на контраатака. Нямахме чисти ситуации днес, липсваха ни важни футболисти като Тасев, Суда. За нас е трудно като един играч го няма, а днес бяха повече. Дюлгеров също беше с проблем. Доволен съм отбора". 

"Няма значение дали серията е от 6 или 7 мача. Имаме мечта да се борим за евротурнирите. Дали сега или на по-късен етап, но си имаме мечта. Следващите три мача ще са като в Шампионска лига и Лига Европа. Досега се притеснявахме за днешния двубои. Целта ни е съперникът да не играе лесно", завърши Бабич.