Наставникът на Ботев Враца Христо Янев коментира нулевото равенство с Крумовград от 28-я кръг на efbet Лига. Специалистът поздрави своите играчи и бе обнадежден за следващите двубои на тима.

"Хубавото е, че продължава серията без загуба. Трябва да сме по-близко в класирането до директните опоненти. Мога само да поздравя момчетата за представянето. Нямаме друга алтернатива освен да се борим до край. Ако ние бяхме на мястото на Крумовград, може би нещата щяха да са по различен начин. Трябва да съберем сили, капацитет и всичко, което е необходимо, за да се измъкнем от ситуацията", започна той.

"Ако в края на сезона успеем да се спасим, значи не сме закъснели. Всичко е във сферата на гадаенето. Следващият мач с Ботев е като всички останали. Ще опитаме да вземем, каквото можем от дадения мач. Надявам се всеки да даде всичко, няма какво да губим, можем само да спечелим. Това е възможност да покажем от какво сме изградени и какво умеем", добави специалистът.

"Самият факт, че последните четири мача постигнахме добри резултати е показатален. Трябва да се освободим от напрежението и да покажем какви възможности имаме", завърши Христо Янев.