Треньорът на Пирин Благоевград Уорън Фийни бе много разочарован от съдийството на Георги Давидов в двубоя с Локомотив София (1:2).

„Равностоен сблъсък. В началото играхме добре. Мисля, че трябва да обърнем внимание на съдийството и да кажем, че това бе най-слабото, което съм виждал в кариерата си. Извинявам се, че ще го кажа, но вашата страна няма как да се развие по този начин. Ако такива дузпи се свирят трябва да има по 500 в един уикенд в Европа“, заяви Фийни.

„Този съдия ни ръководи двубоя в „Надежда“ миналия сезон при загубата с 1:3 от Локомотив София. Оттогава този рефер не е свирил мач на Пирин и изведнъж се появява да ръководи наш двубой. България е чудесна държава и ми харесва да съм тук, но нещата няма как да се получат по този начин. Получих жълт картон, защото му казах, че е изпуснал мача и че е най-лошото представяне на съдия, което съм виждал. След това имае друга ситуация с Педро Фреари, за което имаме претенции“, добави още той.

„Като погледнете нашето представяне срещу силните отбори, не мисля, че сме се представили лошо. В крайна сметка не сме тук да спечелим първенството, а да останем в елита. Това е нашата цел. Имаме опитен състав, но не означаваме, че трябва да сме в челото. Но имаме отсъстващи в лицето на Манолев и Станислав Костов. Ще оправим представянето си. Последните два дни имахме позитивни новини за Бодуров, но контузията му е тежка и изисква физиотерапия. Не мога да кажа със сигурност точно кога ще се завърне на терена“, каза треньорът на Пирин.