Феновете на Пирин излязоха  с официално обръщение към собственика на клуба с искане за освобаждаването на наставника Уорън Фийни. Това става факт часове след снощната загуба от Арда с 0:3.

Публикуваме позицията на групата „Пирин Ултрас” без редакторска намеса:

Обръщение към г-н Пол Белогур и всички свързани с ФК Пирин Благоевград.

Уважаеми г-н Белогур, ние феновете на Пирин сме безкрайно благодарни за всичко, което правите за ФК Пирин през последните две години и половина, ние винаги сме мечтали за такъв президент и дори имаме чувството, че с вас сме израстнали заедно на стадион "Христо Ботев".

Именно заради това ние като хора водени единствено от любовта си към Пирин сме длъжни да изразим нашето мнение относно игровата криза в отбора. Въпреки наличието на чудесни условия и страхотни футболисти трупаме загуба след загуба, но не това е страшното в случая. Страшното е, че старши треньора, който трябва да е пример за лидерство не желае да поеме никаква отговорност.

Футболът е колективен спорт, но пряко отговорен за спорните резултати и качеството на играта е старши треньора, който обаче търси навсякъде другаде вина, но не и в себе си.

Щом реагира така ние сме сигурни, че г-н Фийни няма да се справи.

Решението е ваше г-н Белогур, но никой няма да ви каже нещата така чисто и безкористно като нас.

Само ПИРИН