ЦСКА 1948 посреща Пирин в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:00 и може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT.

"Червените" са в серия от 7 мача без поражение в първенството, като обаче има само една победа в последните три срещи. Домакинската форма на ЦСКА 1948 е феноменална, тъй като отборът има едва едно поражение през календарната 2022 година - 26 февруари с 2:0 от Левски. Атанас Колев отново ще е в битката за титулярното място, след като нападателят имаше проблеми с контузия в глезена. ЦСКА 1948 има трудности през годините пред гола срещу Пирин, но се очаква днес "червените" да търсят убедителна победа.

Ботев Враца е в изключително тежка ситуация, след като е на предпоследна позиция с актив от 9 точки в 16 мача. "Орлетата" все още нямат победа като гост през сезона, а и имат най-ниско резултатното нападение - 9 гола. Отборът от Враца няма победа в първенството вече от 7 мача. Петър Занев е изписан от болницата след мозъчното сътресение, а Янко Георгиев е аут до края на годината. Преслав Йорданав, Красимир Станоев и Велев са близо до завръщане, но и те няма да са на разположение на треньора. Дюлгеров и Бенгюзов се завръщат след изтърпени наказания.

ЦСКА 1948 ще преследва победата, но Ботев Враца ще опита да ги изненада в София и да си тръгне с трите точки. Какво ще се случи, ще разберем от 15:00 часа, когато двата отбора се изправят един срещу друг.