Лидерът на Пирин Благоевград - Николай Бодуров, не остана доволен след нулевото равенство и дома срещу Хебър Пазарджик в решаващ мач в битката за оцеляване. Опитният защитник заяви, че отборът няма да се предаде да се бори за мястото си в лита до самия край и загатна, че скоро може скоро да "окачи бутонките".

„Надявам се да го отдавам на напрежението. В пореден мач не ни се получава, Имахме шанс да се спасим. Няма какво да се лъжем. Хебър имаше по-чисти ситуации. Всичко зависи от нас. Напрежение има. Тези мачове се печелят с характер“.

Start-photo.bg
78 снимки

„Не е важно как играе, а да печелиш точки. Не показахме характер. Не ни се получава. Класата не ни стига, но е такава в момента. Агресията я имам, нервът го имам, това е важно. Краят ми се вижда. Нервите ми идват в повече в последните години“.

„Трябва да подобрим играта с топка. Бъркаме всеки втори пас. Трябва да сме по-агресивни в предни позиции. Не показваме, че искаме победата, затова Господ не ни я дава. Феновете ги боли, милеят за отбора. Не отговаряме на нивото. На нас ни е още по-трудно, искаме повече от тях победата. Когато не става, не става“, заяви Бодуров.