Отборите на Арда и Пирин Благоевград се изправят един срещу друг във втория двубой от осмия кръг в efbet Лига. Срещата на „Арена Арда“ стартира в 18:15 часа и ще можете да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

Новият наставник на домакините от Кърджали Георги Чиликов сподели след загубата от Ботев Пловдив, че трябва време, за да може той и футболистите да се опознаят.

Пламен Крумов е наказан и ще пропусне днешния мач, докато Атанас Зехиров и Давид Кики са в очакване на дебют като титуляри.

Колебания обаче има още за Чиликов за това на каква схема да заложи срещу благоевградчани.  Арда пък няма победа в предишните си 3 шампионатни мача.

В същото време Пирин е без спечелена точка като гост от началото на сезона. Орлетата“ са и в серия от 3 поредни загуби в първенството.

Новаците в елита отправиха остра атака срещу съдийството на Георги Давидов при загубата на тима от Локомотив София с 1:2 в миналия кръг.

Станислав Костов пък се очаква да поведе „зелената“ атака срещу Арда.


18:15 часа | АРДА – ПИРИН БЛАГОЕВГРАД

Вероятни състави на двата отбора:

АРДА (4-2-3-1): Иван Караджов – Милен Желев, Милен Стоев, Алекс Петков, Давид Кики – Лъчезар Котев, Иван Тилев – Спас Делев, Румен Руменов, Иван Коконов – Тонислав Йорданов

Старши треньор: Георги Чиликов

ПИРИН БЛАГОЕВГРАД (4-2-3-1): Петър Петров – Педро Ферари, Стилиян Николов, Петър Занев, Александър Дюлгеров – Красимир Станоев, Светослав Дяков – Мохамед Брахими, Конър Хендерсън, Антон Карачанаков – Станислав Костов

Старши треньор: Уорън Фийни


Главен съдия: Георги Кабаков, град Пловдив

Стадион: „Арена Арда“, град Кърджали