Утре (7 октомври) Пирин Благоевград и Берое излизат един срещу друг в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. “Орлетата” обаче няма да могат да разчитата на контузения Красимир Станоев и наказания Хростофор Хубчев. Старши треньорът на благоевградчани Красимир Петров разкри, че вярва в победата на своя тим.

 

“В последния кръг показахме добра игра. Не мога да скрия задоволството си от представянето на момчетата, въпреки загубата, която дойде след сериозни пропуски пред вратата на съперника. В крайна сметка отчитаме, че не успяхме да вземем актив, а ние се нуждаем именно от точки.

 

Берое е един от традиционните отбори в българския футбол. Въпреки затрудненията те показват характер и се опитват да бъдат на ниво във всеки мач. За съжаление няма да можем да разчитаме на контузения полузащитник Красимир Станоев и на наказания защитник Христофор Хубчев, но вярвам, че техните заместници ще се представят добре. Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем победители от тази среща”, заяви старши треньорът на Пирин Красимир Петров.