Ръководството на ФК Скравена излезе с позиция, в която се разграничава от подадената жалба от името на клуба срещу вписването на Георги Иванов като президент на БФС.

От Скравена твърдят, че жалбата е еднолично действие на президента на клуба.

Вчера Софийски градски съд обяви, че спира вписването на Иванов и новия Изпълнителен комитет на БФС заради жалба срещу решенията от извънредния конгрес, подадена от аматьорския Скравена.

"Привет на футболната общественост в с. Скравена. Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписването на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков. След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков. В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай, че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена", се казва в позицията, публикувана във Фейсбук страницата на клуба.