Помощник треньорът в Пирин Васил Петров остана доволен от показаното от играчите след победата с 4:1 като гост на Беласица. Асистентът на Наджи Шенсой призна, че ранният гол е стъписал „орлетата”, но те все пак са съумели да се вдигнат и да обърнат резултата в тяхна полза.

„Ранният гол ни стресна, напрежението бе доста голямо, предвид че нямахме точки – 4 мача с 4 загуби. Радостното е, че след 20 минути успяхме да преодолеем първоначалната скованост. Вдигнахме се и контролирахме нещата до края на полувремето. В тези минути вкарахме и изравнителния гол, което бе ключов момент”, започна Петров.

„Направихме техническа смяна – започнахме с трима в защитата през втората част. Получи се бързия гол в началото на частта, след това третият гол ни успокои и мачът се доиграваше. Не обичам да коментирам съдиите. Като цяло мисля, че мачът мина добре”, добави той.

„Изгледахме доста мачове с Шенсой, всички отначалото на пролетния полусезон. И двамата водим, но той си е старши треньор. Дай Боже, до края на кампанията да направим добри игри, да спечелим точки, досега в тези четири мача не играхме както трябва”, каза още помощник треньорът на Пирин.

Чуйте цялата пресконференция с Васил Петров.