Пирин Благоевград излиза срещу ЦСКА утре на стадион „Българска армия” със съвсем различен състав от последните мачове. Причините за това са свързани и с контузии и с наказания, но и с конкретни виждания на Наджи Шенсой за тактиката в този мач.

Роденият в Косово специалист направо извади от групата за мача двама от титулярите в мачовете срещу Сливен и Беласица – Драги Коцев и Анрей Стоев. Косоварят уточни, че е разговарял с футболистите и им е обяснил, че просто това се прави заради по-различната тактика и подход към мача с ЦСКА.

Заради наказания мача ще пропуснат отделно Николай Бодуров и Тодор Паланков, а Георги Георгиев е с тежка контузия от срещата със Сливен. Така на капитана Димитър Коемджиев в центъра на отбраната ще партнира опитният Мирослав Ризов.

В строя се завръщат и изтърпелите наказания Даниел Пеев и Веселин Стойков. На разположение е и опитният ветерен Ивайло Иваников . В групата за сблъсъка с „червените” от София попаднаха още Краси Стоянов, Лъчезар Дафков и Александър Екимов.

Три автобуса с фенове потеглят от Благоевград въпреки късния вечерен час. Шефът на фенклуб „Пирин СС” Костадин Капчин потвърди, че за най-силно вярващите фенове от стадион „Българска армия”, автобусът директно отива към благоевградската църква.