Спортно-техническият директор на Беласица Илия Карадалиев инспектира стадион „Осогово” в Кюстендил, където Беласица ще посрещне Пирин в следващият кръг от А група. Шефът на „бяло-червените” е останал изключително доволен от условията, които предлага стадионът в Кюстендил. Карадалиев е оформил документите, свързани с ангажирането на полиция и пожарна за двубоя с „орлетата”.

Мачът се явява ключов и за двата състава, като според наставника на Беласица Ивайло Аспарухов една победа ще даде сериозен тласък на тима му в борбата за измъкване от последните три места.

Утре отборът ще проведе последната си тренировка за седмицата, а в неделя играчите ще бъдат пуснати в почивка, тъй като дублиращият отбор ще играе с Миньор Пк. Част от футболистите ще бъдат ангажирани с втория състав, в тима има двама контузени и двама национали, което ще съкрати до голяма степен броя на играчите, имащи възможност да тренират. На албанеца Дитмар Дикай предстоят две срещи – като домакин и гост с младежкия отбор на Шотландия, а Мариян Огнянов е ангажиран в селекцията на наставника на нашите младежи Иван Колев.