Футболистът на Пирин Александър Якимов заяви след загубата от Берое с 0:1 в мача от 3 кръг на А група, че след попадението на „заралии“ благоевградчани са заиграли добре. Якимов изрази надежда в следващия кръг „орлетата“ да спечелят трите точки.

„Не можахме да вземем равен или победа. Надяваме се следващата седмица да съумеем да спечелим три точки. Видя се, че след като Берое отбеляза гол, заиграхме добре. Тази година няма слаби отбори. Трябва да се възползваме от положенията, които създаваме“, започна Якимов.

„Не мога да кажа, че аз съм от най-младите в Пирин нито, че съм от най-опитните. Тази година за нас най-важно е да се задържим в А група. Не разбрах какво точно ни казаха хората от агитката след двубоя, защото разстоянието бе голямо, но е нормално да реагират емоционално – пътували са толкова километри“, добави Якимов.

„Ще ни трябват един двама опитни футболисти, за да реализираме тези положения. Публиката ни е взискателна. Надяваме се да са с нас и в следващия мач“, завърши Якимов.