Пирин ще излезе за победа в утрешния домакински мач с Левски, обяви на пресконференция днес треньора на "орлетата" Костадин Ангелов.

"Това е много важен за нас мач, в него ще се види докъде сме стигнали, ако победим, оставаме в "А" група", каза Ангелов.

Според него на Пирин не му отива да се бори за оцеляване. Срещу Левски "орлетата" няма да могат да разчитат на все още невъзстановените Митревски, Бенгюзов и Дюлгеров.

"На мача със сините ще се разбере дали искаме да сме нещо повече от борещ се за оставане в групата отбор", допълни Ангелов. Затова според наставника победата е задължителна.

Ангелов обяви, че няма да сложи персонален пазач на "головата машина" Гара Дембеле, тъй като този вид опека е отживелица. "Нормално е срещу Левски да играем по-затворено, да не оставяме празни пространства, от които сините се възползват много добре и най-вече Дембеле", обяви Ангелов.

"Духът на играчите на Сливен не бе на ниво, затова и загубиха така катастрофално, това е нормално, все пак гостуваха на стадион "Георги Аспарухов". Така Ангелов отговори на репортерски въпрос, дали не е притеснен от петте гола, които Левски вкара на Сливен.

"След снощната победа на Монтана над Черноморец в Бургас очаквам следващият мач като домакини на Видима Раковски те да се отпуснат, да не са толкова мотивирани".

Така наставникът на Пирин коментира последният двубой от 24-кръг на "А" група. Ангелов призна, че играчите са получили "известни суми" от ръководството след победата над Берое.