Старши треньорът на Пирин Костадин Ангелов призна, че неговият отбор ще играе защитно при гостуването си на Левски през уикенда. Според него само така „орлетата” имат шанс за успех срещу „сините”.

„Аз винаги очаквам да победим, какво ще се случи е последствие. Ако успее Пирин да се защитава добре и успее да не допусне елементарни голове, мисля, че шансовете са реални.

На въпрос, дали неговият отбор ще играе защитно, Ангелов отговори: „Да, според мен това е нормалното, ние сме млад отбор, а те са най-добрият отбор в България, едва ли ще е удачно да се надиграваме с тях. На Левски защитата не са роботи, ще допуснат грешки, въпросът е да се възползваме от тях”.

„Аз много гледам да седя близо до отбора и да си върша работата. Предполагам, че при всички положения неговото присъствие (б.р. на Емил Наков) в отбора ще е положително. Георги Георгиев е контузен, Тони Костадинов също, но неговата контузия е отдавна”.

„Най-силните страни на Левски са, че има опасни хора, които играят в атакуващ план. Не е тайна, че Дембеле е във форма, двамата им външни също са във форма, оттам ще дойдат нашите проблеми”.

„Не знам какво промених, защото не знам преди какво е било състоянието. Мисля, че ги накарах малко да си повярват, а в тактическо отношение може би промених стила на игра, схемата”.

„Не съм си поставял дълги цели, гледам да си правя изводите от всеки мач”, завърши младият специалист.