Съдийският скандал във футбола у нас продължава да се развива със скоростта на охлюв. От всички страни реферите се разприказваха как са натискани да свирят в тази или онази посока. Ристосков имал доказателства, ама още не ги показва. Боби Михайлов бил информиран, ама все още не е изслушал аудиозаписите. Прокуратурата била сезирана, но още нищо не е излязло черно на бяло.

Ден след ден чакаме най-сетне да се проведе широко анонсираната среща между президента на БФС Боби Михайлов и разбунтувалия се рефер от Сандански. Хайде, няма ли кой да натиснете педала на газта на съдийския скандал. Има, разбира се, но е твърде възможно така да бъдат засегнати нечии интереси. Сериозни интереси...

Открай време политиката в българския футбол е била: „Протакай, за да забравят“. Използват се всякакви маньоври за забавяне и увъртане, пък дано бурята отмине или намалее.

Духът от бутилката обаче вече е пуснат. Недоволството от съдийството расте кръг след кръг, а обвиненията се наслагват. Ние обаче си траем и само говорим празни приказки. Вижте как постъпиха в Италия и Германия!

Хайде, няма ли кой да настъпи най-сетне съдийския педал!