Апелативната комисия към БФС отхвърли жалбите на три клуба по различни случаи. Два са от Първа лига - Дунав и Пирин, както и Поморие от Втора лига.

Ето решенията на Апелативната комисия на БФС:

По жалба на ФК Дунав Русе
Апелативната комисия, след като се запозна с оплакванията в жалбата и доклада на делегата:

РЕШИ:
Остава без уважение жалбата на ФК Дунав Русе, като неоснователна, потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 30.08.2016 г. като правилно и законосъобразно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

По жалба на ОФК Пирин Благоевград
Апелативната комисия, след като се запозна с оплакванията в жалбата, доклада на делегата, становище на 1 РУ - Благоевград, след като изгледа видеозаписа, предоставен от жалбоподателя:

РЕШИ:
Остава без уважение жалбата на ОФК Пирин Благоевград, като неоснователна, потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 13.09.2016 г. като правилно и законосъобразно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

По жалба на ОФК Поморие
Апелативната комисия след като се запозна с оплакванията в жалбата, след като изгледа видеозаписа предоставен от жалбоподателя, рапорт на съдията и становище на Съдийската комисия:

РЕШИ:
Остава без уважение жалбата на ОФК Поморие Поморие, като неоснователна, потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 19.09.2016 г. като правилно и законосъобразно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.