Наставникът на Пирин Благоевград Наджи Шенсой определи предстоящия мач срещу Монтана като изключително труден за отбора.

„След като не загубихме срещу трите силни отбора Литекс, Лудогорец и Левски, сега летвата е вдигната много високо и всичките отбори гледат много сериозно на нас. Преди два месеца, когато дойдох тук, заварих един болен отбор, но сега вече сме живи и всички ще се съобразяват с нас.

Очаквам труден мач с Монтана, защото от шест срещи насам нямат победа. Определено двубоят е много важен и за нас и за тях“, каза Наджи Шенсой на днешната пресконференция.

 Той допълни, че няма да може да разчита на Емил Виячки, който претърпя операция и няма да играе поне до Нова година, и Тони Костадинов, който пък натрупа 5 жълти картона.

„Има хора, които да ги заменят. При нас вече мисленето е друго и затова сме съвсем различен отбор“, коментира още Шенсой.

 Според него лошото време и евентуалният по-тежък терен ще са по-скоро в полза на домакините.

„Преди мача с Ботев ви казах, че е мач за 6 точки. Бих казал, че този дори е за 12. Играем срещу пряк противник, а вече сме само на 3 точки зад Монтана“, завърши Шенсой.

Срещата може да проследите на живо в ефира на DiemaGong.bgGong Play и честотите на Дарик радио от 14:15 часа в неделя.


 Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS