Старши треньорът на Пирин Благоевград Неделчо Матушев не скри задоволството си след спечелената точка при гостуването на Левски на „Георги Аспарухов“. Благоевградчани изпуснаха да се поздравят и с пълния успех, след като Маркиньос пропусна от бялата точка.

Матушев призна, че той и щабът му усилено търсят нов централен нападател.

„Мисля, че ще ще стане добър мач, както казах и през седмицата. Действително се е получи. Тактически добре го изиграхме. Имахме си своите шансове, пропуснахме и дузпа. Аз се радвам, че младите, които направиха дебют се справиха. Дебютът на Тошко (Тодор Траянов)бе успешен“, коментира Матушев

„Трябва да привлечем един двама нападатели, за да има конкуренция в нападение. Разчитаме на Марто Тошев, пробвахме и Маркиньос, който е играл на тази позиция. Държахме се достойно на Герена. Все пак някои направиха своите дебюти. Мога да ги поздравя и да продължават така. Успехите ще дойдат. В предните мачове играхме по отворено, но бяхме наказани. Хубаво е, че създаваме ситуации, търсим човека, който може да ги реализира“, допълни той.

„Предвидили сме лагер, с който да подобрим физическата и техническата форма на футболистите. Очакваме да намерим един нападател. Финансовите параметри при нас не са толкова големи, така че търсим и дано намерим точния човек“, завърши специалистът.