Ботев Пловдив посреща Пирин във втория мач от 31-ия кръг на А група. Двубоят в Пловдив е от 17,15 часа, а вие можете да го следите онлайн на Gong Play, по Diema Sport 2 и на честотите на Дарик радио.

Двубоят противопоставя два отбора в долната половина на таблицата като Ботев може да е спокоен за мястото си в А група, докато Пирин ще опита да увеличи аванса си пред последния сред деветте отбора Монтана. Тимът на Ботев е седми с 29 точки, а съставът на Пирин е осми с 22 точки в актива си.

Що се отнася до формата на двата тима, то тази на Пирин определено изглежда по-добра. Тимът на Наджи Шенсой няма загуба в последните си три двубоя, а култовият наставник на "орлетата" обясни, че " Пирин отваря форма като арабски кон крачка". В същото време Ботев е без успех в последните си четири двубоя, в които записа три загуби и един хикс. Освен това тимът на Николай Костов е допуснал поне по един гол във всеки от последните си 8 мача.

Наказани в лагера на Ботев са Лъчезар Балтанов и Грегъри Нелсън, а контузени са Тодор Неделев и Даниел Златков. За Ботев има и добри новини - възстановени са Васев, Гамаков и Ошчипко, а след наказание се завръщат Виктор Голас и Орлин Старокин.

За Пирин в игра ще се завърне Румен Сандев, който бе наказан в последния мач на тима. Трайно контузени са Даниел Младенов и Еденилсон Бергонси.